Brochures en flyers

U wilt graag een opvallende bedrijfsfolder, bedrijfsbrochure of flyer? Zowel de teksten als de vormgeving uitbesteden?

Promo-u verzorgt zowel de teksten als de opmaak voor uw bedrijfsfolder, bedrijfsbrochure of flyer.

Verschil tussen bedrijfsfolder, bedrijfsbrochure en flyer

Een flyer is 1 pagina, enkelzijdig of dubbel bedrukt. Een folder is 1 pagina wat één of meerdere malen gevouwen is. Een folder heeft tussen de vier en acht pagina’s. Een brochure bestaat uit losse vellen papier, vaak bijeengehouden met nietjes. Een brochure heeft een omslag en bestaat meestal tussen de 12 en 40 pagina’s. In een brochure staat diepgaande informatie in tegenstelling tot een folder. In de praktijk worden folders door bedrijven aangeduid als brochures, omdat dit duurder klinkt. Andersom gebeurt het ook dat een brochure een folder wordt genoemd.

Waarom uw bedrijfsfolder, bedrijfsbrochure of flyer laten maken door Promo-u:

  • Pakkende teksten
  • Lage kosten
  • 1 aanspreekpunt

 

Pakkende teksten voor uw bedrijfsfolder, brochure of flyer

Pakkende en aansprekende teksten die uw (toekomstige) klanten verleiden tot actie. Het contact opnemen met u of nog beter gebruik maken van uw producten of diensten.

De kosten voor de teksten van een bedrijfsfolder, brochure of flyer

Van te voren maken wij een schatting van het aantal uren die wij besteden aan het maken van uw bedrijfsfolder, bedrijfsbrochure of flyer. Wij werken transparant, zodat u exact weet wat u moet betalen. Promo-u werkt met een tarief van € 50,- per uur (exclusief BTW).

De voordelen van een bedrijfsfolder, bedrijfsbrochure of flyer

Voor zowel de teksten als het ontwerp van uw bedrijfsfolder, bedrijfsbrochure of flyer. Niet alleen een pakkende tekst zorgt voor een goede bedrijfsfolder, bedrijfsbrochure of flyer, maar ook het gebruik van beelden en natuurlijk de uitstraling.

Contact

Wilt u kennis met ons maken of heeft u vragen over onze werkwijze? Neem dan contact met ons op.